• We are trusted partners of:

Eurolines introduce conceptul Travel Hypermarket - INNOBYTE - Serious Web Development

Posted by | November 12, 2010 | Projects | No Comments

Pentru cei care doresc sa-si planifice vacanta in cel mai mic detaliu, din fata PC-ului, avem vesti bune:  prin intermediul Eurolines Travel Hypermarket acest lucru este, acum, posibil.

Dragos Anastasiu extinde si consolideaza business-ul Eurolines introducand pe piata din Romania conceptul de Travel Hypermarket – hypermarket de produse turistice- ce aduna sub aceeasi umbrela toate serviciile de turism.

Prin intermediul web site-ului eurolines.travel se pot achizitiona bilete de avion, vacante oferite de diverse agentii de turism, servicii de rezervare hoteliera sau bilete la diferite concerte, totul in doar cateva click-uri.

Eurolines.travel prezinta o interfata usor de folosit pentru utilizatori, cu formulare customizate pentru fiecare tip de rezervare pe care utilizatorii doresc  sa o realizeze.  De asemenea, tot prin intermediul web site-ului utilizatorii pot vizualiza diverse oferte din care o pot alege pe cea care li se potriveste cel mai bine.

Ne bucuram ca am participat si noi la implementarea noului concept Travel Hypermarket, ocupandu-ne de designul eurolines.travel. A reprezentat o provocare, din cauza complexitatii proiectului, iar munca depusa a fost asidua, insa, si multumirea pe masura efortului depus.

In realizarea designului eurolines.travel am incercat sa surprindem cat mai bine ideea conceptului si la nivel de infatisare, folosindu-ne de elemente vizuale specifice domeniului pentru a oferi web site-ului un aspect profesional si in acelasi timp modern.

Noi, atunci cand plecam in vacanta, stim ce Hypermarket sa vizitam. Voi?

«Go back

Leave a Reply

Your email address will not be published.