Premiul cel mare

Şi-a fost Internetics 2009. Fără premii, că nu s-au dat prea multe. Am mers în Fratelli Studios cu o echipă numeroasă Florin, Şomfi, Alex, Sasha, Mădălin şi eu (Andrei), la care s-a alăturat Mihaela, Project Manager la Fashion Days.

Am sperat la recunoşterea muncii noastre la trei dintre cele mai mari proiecte pe care le-am (re)creat în ultimul an şi am ajuns acolo cu moralul ridicat. Când am obserat că nu se dau premii pentru categoriile la care eram înscrişi (aparent doar două-trei proiecte sunt bune pentru web-ul românesc, din perspectiva unora) şi apoi că rând pe rând ori nu există câştigători, ori că au câştigat “tot ăia” am trecut împreună de la senzaţia de “e caterincă”, prin “nu se poate aşa ceva” până la “asta e bătaie de joc”.

Scurt pe doi, două agenţii au luat cam tot, restul n-au luat nimic şi pune sub semnul întrebării nu numai criteriile de jurizare, ci şi participarea noastră de anul viitor la acest eveniment.

Suntem dezamăgiţi de rezultatul evenimentului, de modul în care s-a văzut “din tribună “, dar vom lua această experienţă ca pe un sfat bun, ca pe un pas înainte. O să rămânem aceeaşi echipă unită şi o să ne facem treaba la fel de bine ca până acum şi ne vom mândri cu proiectele pe care le îndeplinim.

Noi suntem Innobyte şi facem treabă bună. Clienţii ştiu cel mai bine!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top